Oefenruimtes

Hedon is dé plek voor muzikanten en muziekliefhebbers in Zwolle en omgeving en beschikt over vier prachtige oefenruimtes met een sublieme akoestiek zodat er een zeer prettig en goed werkbaar geluid is.

De oefenruimtes zijn voorzien van actieve monitors en een mixer waarop je je eigen opnameapparatuur probleemloos kan aansluiten. Verder is er het volgende aanwezig:

In de 3 gewone oefenruimtes: een Tama Silverstar drumstel (bekkens en clutch zelf meenemen), een Ashdown basversterker en twee gitaarversterkers (Marshall 1960 speakerkasten en Orange CR120H gitaartoppen) en twee microfoonsets (Shure SM58, stand, kabel).

In de grote oefenruimte: een Tama Silverstar drumstel (bekkens en clutch zelf meenemen), een basversterker (Ampeg PF800 top en Ampeg SVT410HE cabinet) en twee gitaarversterkers (Marshall 1960 speakerkasten en Orange CR120H gitaartoppen).  een Roland RD700 stagepiano en drie microfoonsets (Shure SM58, stand, kabel). Deze oefenruimte is ook zeer geschikt voor (pop)koren.

Extra stroomblokken, kabels, microfoons etc. anders dan hierboven genoemd dienen zelf te worden meegenomen.

Voor bands met een vast contract zijn er bandkasten aanwezig zodat je je spullen veilig bij de oefenruimte opslaan.

 


Gereserveerd = Incidenteel verhuurd
Geblokkeerd = Structureel verhuurd


 

{{vm.viewDate | date: "EEEE d MMMM yyyy"}}

{{venue.name}}

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...